Menu

PBS kontingent

 

KLIK på linien nedenunder for at komme til tilmeldingen

Betalingsservice online tilmelding

KLIK på linien herover for at komme til tilmeldingen

"Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til HUMLEBÆK BOLDKLUB betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden."

 

"Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger.

   Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice."

 Bemærk endvidere: pop-up linket kræver, at brugeren ikke har slået brugen af Javascript fra i sin browser, samt at brugeren ikke har en såkaldt 'pop-up stopper' aktiveret i browseren. (Normalt vil en pop-up stopper spørge, om et givent pop-up billede må åbnes.)

 

Luk