Menu

Hjælpende hænder

 

MARKANT MEDLEMSFREMGANG - så vi har brug for flere frivillige!

 

Humlebæk Boldklub er en frivilligt drevet forening, og vi er utroligt glade for alle de entusiastiske fodboldspillere som løber rundt på banerne.

I løbet af de sidste par år har vi haft markant medlemsfremgang, hvilket er fantastisk, da det betyder at endnu flere nyder alt det gode ved fodbold. Men derfor mangler klubben nu også hjælpende hænder til at kunne nå alle de frivillige opgaver, der er i en forening som Humlebæk Boldklub.

Man kan kalde det medlemsopgaver, frivilligt arbejde eller hjælpende hænder - men kort sagt er det, at alle med tilknytning til boldklubben, enten som medlem eller forældre, skal være klar på at hjælpe min. 1 time om året, så foreningen kan bestå.

 

Opgaverne er fx:

Praktiske opgaver i forbindelse med HB-dag (start august), både før, under og efter arrangementet

Praktiske opgaver i forbindelse med julestævne (sidste weekend inden jul)

Cafévagt i forårs- og efterårssæsonen, lørdag og søndag kl. 10-14

Cafévagter i forbindelse med store stævner

Grille i forbindelse med udvalgte kampe

Salg af juletræer i weekenderne op til jul

Deltagelse i arbejdsdage

...

 

Ingen af opgaverne kræver andre forudsætninger end at du er klar til at støtte din fodboldklub, og være med til at skabe en ramme for alle vores medlemmer, så de får endnu flere venskaber for livet.

 

Kontakt frivilligansvarlig Signe Tillisch på humlebold@privatsport.dk, hvis du ikke allerede har meldt dig som frivillig i din klub.

 

Luk