Menu

Velkommen

Velkommen til Humlebæk Boldklub!

 

Tak fordi du har meldt dig ind i Humlebæk Boldklub (HB). Vi håber at du bliver glad for at spille fodbold her. Boldklubbens overordnede vision er at skabe Venskab For Livet, hvor fællesskabet og fodbolden er midlet til at nå målet.

 

HB har mere end 700 medlemmer fra fem år og op. Der er både hold for piger og drenge, store og små og vi arbejder hele tiden på at sikre et kvalitetstilbud, som imødekommer medlemmernes ønsker og behov uanset alder og køn. 

 

HB holder til i klubanlægget på Bannebjerggård, Nederste Torpenvej 6 i Humlebæk. Her afvikles træning og hjemmekampe, fordelt på hverdage og weekender. Vi har både et stort kunstgræsanlæg og almindelig græsbaner til træning og kamp.

I vinterhalvåret tilbyder vi også indendørstræning i Baunebjerghallen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk. 

 

Vi har hold i børne-, ungdoms-, og seniorrækker i DBU Sjællands og DGI’s turneringer sommer og vinter – inden- og udendørs. Udover kampe flere gange om måneden tilbyder vi bl.a.: 

 

 • Træning 1-3 gange om ugen (afhængig af alder og niveau)
 • Åben café i forbindelse med hjemmekampe - drives frivilligt at klubbens forældre 
 • HB-dag i august med stor turnering for børn/ungdom på tværs af årgangene + turnering for de voksne, samt fest for alle med tilknytning til klubben.
 • Indendørs juleturnering for børn/ungdom på tværs af årgangene 
 • Indendørs juleturnering for voksne
 • Humlebæks hyggeligste juletræssalg ved Bannebjerggård (weekenderne op til jul, bemandes af spillere og forældre fordelt blandt klubbens hold) – overskuddet fra salget går direkte til klubben.
 • Fodboldskoler på udvalgte dage i skoleferier (børn og ungdom) 
 • Fodboldture i ind- og udland
 • Gode tilbud på køb af HB træningstøj 
 • Spiller- og forældremøder 

 

Humlebæk Boldklub er bygget på mange gode frivillige kræfter, når både trænere, holdledere, og bestyrelse får det hele til at gå op. Som medlem eller forældre er du også med til at styrke det daglige klubarbejde, gennem løbende opbakning til aktiv deltagelse i træning og kampe. Hvis du har mod og lyst til at give yderligere en hånd til det frivillige arbejde, så kontakt os på humlebold@privatsport.dk. 

 

Med jeres frivillige hjælp, kan HB blive ved med at udvikle sig som en attraktiv idrætsklub og magnet for fodboldelskere.

 

Følg os på https://www.humlebold.dk og https://www.facebook.com/humlebold

 

Særligt til fodboldforældre

Dit barn går nu til fodbold, og her er du som forældre uundværlige medspillere. Forældreengagement er en kæmpe ressource og gave til fodboldoplevelsen og klubben. 

Det er nødvendigt, at børn får opbakning hjemmefra, når de spiller fodbold. Det fremmer motivationen for børnene, giver tryghed og er med til at skabe fundamentet for en livslang tilknytning til et aktivt foreningsliv.

Engagerede forældre er en styrke for afviklingen af det daglige klubarbejde og det er også dit ansvar, at det er sjovt at spille fodbold i HB. Vi har brug for din hjælp til typiske forældreopgaver.

Af mulige opgaver kan nævnes 

 1. Kørsel til udekampe
 2. Hjælp til træning, samle bolde, flytte mål, være en del af stations træning
 3. Hjælpe med administrative opgaver
 4. Dømme udvalgte kampe
 5. Medbringe kaffe, kage og skabe god stemning på sidelinjen

Se også vores folder til nye forældre i klubben og de 10 forældre-bud 

Luk