Menu

HB dag

image

Kom og vær med til årets sjoveste dage i Humlebæk Boldklub


Igen i år kan vi invitere til en skøn fodbold-lørdag med klubben, som faktisk allerede starter dagen før med banko og hygge.

 

Vi håber at så mange af jer som muligt har mulighed for at være med - også til at give en hjælpende hånd, da vi ellers ikke kan gennemføre arrangementet.


Fredag den 4. august – (kræver ikke tilmelding)

Kl. 17 Lounge-musikken flyder og fadølsvognen åbner. Kom og hold fyraftenen sammen med os. Det vil være muligt at købe en pølse fra grillen og bankoplader i fadølsvogn

Kl. 18-20 HB-banko i teltet med fine præmier

Kl. 22 Godnat og ses i morgen

 

Lørdag den 5. august – (flere af aktiviteterne kræver tilmelding)

Kl. 9-10 Indskrivning og holdfordeling til lagkageturnering

Kl. 10-13:30 Lagkageturnering for alle børne- og ungdomsspillere (tilmelding påkrævet, 50 kr. pr. deltager (inkl. frugt, juicebrik, snack og medalje))

Kl. 14-16 Five-a-side for voksne (tilmelding påkrævet, pris kr. 100 pr. hold)

Kl. 18-? Musik og spisning i telt (tilmelding til buffet påkrævet, 150,- ved bestilling på forhånd, 200 kr. ved bestilling på dagen.)

Hele dagen Hoppeborg, frisparksmur, mv.

Hele dagen Fadølsvogn, salg fra café og grill, underholdning og live musik.

 

Tilmeld dig her.

 

Der vil hele dagen være mulighed for at købe mad og drikke, og lørdagens aftenmenu er af samme høje kvalitet som tidligere år.


Hjælpende hænder

For at gøre HB-dagen til en fantastisk oplevelse for alle, så har klubben brug for hjælpende hænder - både før, under og efter HB-dagen. 

Så alle børne- og ungdomsspillere, der ønsker at være med, skal om muligt sende en forældre til at hjælpe 1 time. Alle voksne der er tilmeldt 5-a-side skal ligeledes om muligt hjælpe med 1 times arbejde. 

Opgaverne kan både være før, under og efter HB-dagen, og kan være alt fra opstilling af telt, klargøring af pladsen, dommertjanser i lagekageturneringen, salg fra café og ølvogn både fredag kl. 17-22 og lørdag kl. 10-17, pakning og uddeling af snackposer, oprydning på dagen, oprydning dagen efter til nedtagning af telt.


Vi glæder os til at se jer til en af årets største dage i Humlebæk Boldklub.

 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Humlebæk Boldklub

Luk